Retete > Cina > Pulpe umplute cu garnitura de morcovi pane
Pulpe umplute cu garnitura de morcovi pane
Pulpe umplute cu garnitura de morcovi pane
 
Reţetă publicată de Mirela Crasmaru
Iaşi Iasi
29.08.2011
 
Număr voturi: 33
 
Ingrediente reţetă:
Aveti nevoie de 4 sau 5 puple de pui, 500 gr de ficatei, 300 gr smantana, 5 morcovi mari, 200 grame cascaval, 3 oua, pesmet, o legatura mica de marar, o caciulie de usturoi, sare, piper, putin ketchup facut in casa, lamaie
 
Cum se prepară?
Se spala pulpele si se dezoseaza doar partea de jos, copanica ramanand intreaga. Ficateii se spala bine de sange si se curata, apoi se fierb. Dpa ce s`au fiert, se taie in bucati mici, dupa care se umple jumatatile de pulpe. Se prind bine cu scobitori, pentru a nu se desface. Se aseaza pulpele in tava tapetata cu putin unt sau ulei, se ung pe deasupra cu ketchup se pun cativa catzei de usturoi pe fiecare pulpa si felii de lamaie. Se da la cuptor pana se rumenesc. Aparte se face un mujdei, se adauga smantana, mararul taiat marunt, sare si piper. Morcovii se curata, se spala si se taie in doua pe lungime. Se pun la fiert, insa nu mult pentru a nu se farama. Se scot din apa si in mijlocul lor se aseaza o felie de cascaval si se prind cu 2 scobitori pe fiecare margine. Se da prin ou batut si pesmet, dupa care se prajesc in ulei.
 
Cum se serveşte?
Dupa ce s`au rumenit pulpele se scot di cuptor, se taie feliute subtiri si se servesc alaturi de garnitura de morcovi pane si sosul de smantana.
 
Timp aproximativ de preparare:
2 ore
 
De ce recomand această reţetă:
Este inventia sotului meu
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies