Retete > Cina > ciuperci cu pui si brinza de burduf
ciuperci cu pui si brinza de burduf
ciuperci cu pui si brinza de burduf
 
Reţetă publicată de EMIL HOSSU
Maramureş PETROSANI
17.06.2011
 
Număr voturi: 1188
 
Ingrediente reţetă:
500 gr piept pui 10 ciuperci 100 gr sunca 100 gr branza burduf zeama de lamaie 2 linguri sos worchester delikat piper boia rosii ardei iute patrunjel verde ulei masline cartofii 4 mari;ulei pentru prajit marar si usturoi taiat marunt
 
Cum se prepară?
pieptul de pui se spala, se portioneaza ,se stropeste cu sos worchester , zeama lamaie , se condimenteaza cu sare piper si boia . ciupercile se curata de codite , se sareaza se stropesc cu ulei de masline si se umplu cu cubulete de sunca si branza burduf , pe deasupra se da boia de ardei . se pun ciupercile intr-o tigaie cu capac si se tin la foc mic 10 min , cand sunt aproape gata si s-a evaporat lichidul ce l-au lasat ciupercile se pune la prajit si pieptul de pui trecut prin ulei . serviti cald cu legumele preferate , eu am pus rosii si ardei iute .Se prajeste cartofii cuartati si taiati se prajesc in ulei incins .se servesc cu marar su usturoi
 
Cum se serveşte?
se serveste ciupercile cu puiul alaturi si cartofii prajiti marar si usturoi
 
Timp aproximativ de preparare:
0 ora
 
De ce recomand această reţetă:
ciupercile si pieptul de pui sint sanatoase si gustoase.se face usor si arata foarte bine .cartofii prajiti nu au mai incaput pe farfurie scuze
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.