Retete > Cina > Pui cu caşcaval
Pui cu caşcaval
Pui cu caşcaval
 
 
 
Ingrediente reţetă:
1 pui de cca 1 kg Deliciosul de Vaslui, sare, piper macinat, 2-3 linguri de ulei

Pentru sos: 500 ml supă din carne, 50 g margarină, 2 linguri faină, 100g caşcaval
 
Cum se prepară?
Se taie puiul în bucăţi, se condimentează cu sare şi piper şi se prepară o friptură. Între timp se prepară sosul astfel: din margarină şi făină se face un rântaş alb care se diluează cu supă fierbinete. Se continuă fierberea câteva minute, amestecându-se continuu. Când sosul devine consistent se ia de pe foc şi se încorporează caşcavalul dat pe răzătoare. Se toarnă sosul peste friptura de pui şi se introduce din nou pentru câteva minute la cuptor.
 
Cum se serveşte?
Se serveşte cald, cu garnitură la alegere.
 
Timp aproximativ de preparare:
60 min
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.