Retete > Cina > pui la cuptor
pui la cuptor
pui la cuptor
 
Reţetă publicată de camelia stoica
Prahova Ploiesti
18.06.2011
 
Număr voturi: 4
 
Ingrediente reţetă:
1 pui intreg 2-3 cartofi curatati 2 catei de usturoi 1 lingurita piper 1 lingurita boia sare
 
Cum se prepară?
Spalati puiul si stergeti-l bine cu prosoape de hartie. Sarati puiul peste tot, inclusiv in interior si pe sub pielea de pe piept, il condimentati cu amestecul de piper, boia, usturoi si adaugati cartofi in jurul lui. Incingeti cuptorul la maxim, 250C pentru 5 minute. Apoi il puneti intr-o punga speciala pentru cuptor dupa care asezati puiul in tava si il bagati in cuptor pentru 30 minute. Scoateti tava, intoarceti puiul - cu grija sa nu va ardeti - cu pieptul in sus si mai dati la cuptor pentru inca 30 minute. Cand e gata, lasati puiul sa se odihneasca 15 minute fara a-l taia, apoi serviti.
 
Cum se serveşte?
Se serveste impreuna cu sosul din condimentele si grasimea de la pui. Pofta buna!
 
Timp aproximativ de preparare:
60 min
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.