Retete > Cina > Pui la cuptor cu rozmarin si vin
Pui la cuptor cu rozmarin si vin
Pui la cuptor cu rozmarin si vin
 
Reţetă publicată de Diana Gabriela Ciocirlan
Bucureşti Bucuresti
19.06.2011
 
Număr voturi: 466
 
Ingrediente reţetă:
2 buc piept de pui 1 kg cartofi 12 buc usturoi 5 lg ulei 2 lingurite rozmarin 2 lingurite cimbru 1 l vin alb sau roze sare si piper dupa gust
 
Cum se prepară?
1. Pieptul de pui se fierbe 2. Cartofii se taie felii rotunde si se prajesc in ulei 3. Vinul cu cimbru, rozmarin, usturoiul si sosul de la pui se fierb 5 minute la foc mic 3. Cartofii cu pieptul de pui taiat cubulete se aseaza intr-un vas de yena si peste se adauga sosul de vin. Se lasa la cuptor 20 de min si e gata. Pofta buna!
 
Cum se serveşte?
Se serveşte fierbinte, cu sosul din tavă. Se pot inlocuii cartofii cu ciuperci si se poate servii si cu piure de conopidă
 
Timp aproximativ de preparare:
45 min
 
De ce recomand această reţetă:
Pentru ca are un gust foarte bun (si sa nu mai vorbesc de miros)...
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.