Retete > Cina > pulpe de pui la cuptor
pulpe de pui la cuptor
pulpe de pui la cuptor
 
Reţetă publicată de florina andreea pasulischi
Timiş Timisoara
20.06.2011
 
Număr voturi: 683
 
Ingrediente reţetă:
1 kg pulpe de pui superioare 100 ml vin alb demisec 50 ml coniac sau whisky 100 ml ulei de masline 1 plic condimente pentru carne de pui 1 lingurita rozmarin vegeta piper
 
Cum se prepară?
se curata si se spala pulpele.se sterg cu prosop de hartie si se aseaza in tava.se pun deasupra toate condimentele.vinul se amesteca cu whischy(sau coniac) si uleiul de masline si se toarna cu grija in tava.se acopera tava cu folie de aluminiu.se da la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.se scoate afara si se da folia la o parte si se mai da la cuptor ptr 10-15 min ca sa prinda o crusta.se scoate afara din cuptor si se serveste cu garnitura de cartofi piure si salata de varza sau muraturi asortate sau gogosari acrii.
 
Cum se serveşte?
se serveste cald
 
Timp aproximativ de preparare:
55-60 min
 
De ce recomand această reţetă:
deoarece are un gust aparte carnea din cauza vinului si a whisky-ului
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.