Retete > Preparate festive > Pui la capac
Pui la capac
Pui la capac
 
Reţetă publicată de Mariana MICLESCU
Prahova URLATI
21.06.2011
 
Număr voturi: 105
 
Ingrediente reţetă:
1 pui 3 linguri condiment pentru carne de pui sau delikat de care doriti apa
 
Cum se prepară?
Se spala puiul ,de condimenteaza dim balsug si apoi se aseaza pe un capac intors deaupra unei oale cu apa.Introducem puiul in cuptor pentru cca 1 ora si jumatate .Il intoarcem de 2 ori pentru a se face bine pe ambele parti.
 
Cum se serveşte?
Servim cu salata verde .Carnea este extraordinar de frageda si nu isi ia condimente decat cate are nevoie
 
Timp aproximativ de preparare:
90 min
 
De ce recomand această reţetă:
Este o reteta usoara si delicioasa.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.