Retete > Preparate festive > pui bronzat
pui bronzat
pui bronzat
 
Reţetă publicată de eugenia stefanescu
Bucureşti Sector 1
22.06.2011
 
Număr voturi: 370
 
Ingrediente reţetă:
un pui potrivit condimente (delicat) sare piper 100gr vin rosu 3 cartofi
 
Cum se prepară?
se spala puiul bine se condimenteaza ,si se pune pe vasul special de facut pui (nu stiu cum se numeste dar am unul din ceramica care la baza e ca o farfurie adanca si de aceea am profitat si am pus si cartofi jos) cartofii ii curatam si ii taiem cubulete,ii condimentam , dupa care ii punem sub pulpele puiului stropim puiul cu vin dupa apoi il dam la cuptor timp de 45-60 min la foc moderat spre mic din cand in cand il mai stropim cu vin ca sa se rumeneasca bine pofta buna!(il lasam la cuptor cam 60 de minute pentru a patrunde cat mai bine ,cam la 220 de grade )
 
Cum se serveşte?
se poate servi la o masa festiva impreuna cu o crema de usturoi cu smantana
 
Timp aproximativ de preparare:
60
 
De ce recomand această reţetă:
este speciala pentru mine pentru ca a placut tuturor celor care am prezentat-o si au mancat din ea
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.