Retete > Preparate festive > piept de pui cu ananas
piept de pui cu ananas
piept de pui cu ananas
 
Reţetă publicată de mihaela ursan
Argeş Pitesti
26.06.2011
 
Număr voturi: 3749
 
Ingrediente reţetă:
un piept de pui 30 ml ulei cascaval ananas( compot de ananas ronndele)
 
Cum se prepară?
- se ia pieptul de pui , se spala si se taie ca pentru snitel - se pune in tigaia de teflon bucatile taiate de piept de pui, una langa alta si se adauga foarte putina apa si se da la foc potrivit ( tigaia se va acoperi cu capacul ei) -dupa ce apa a scazut si carnea rumenita se intoarce si se adauga uleiul ( se pune atata ulei incat sa fie unsa tigaia, nu sa balteasca carnea in ulei ) - se deschide compotul de ananas si se scurg rondelele de sirop -se taie cascavalul in felii subtiri -peste carnea gata rumenita se pune pe fiecare bucata de carne o rondea de ananas si o felie de cascaval, se mai time pe foc un minut, doua cat sa se imoaie cascavalul( tigaia se va acoperi cu capacul ei) -se ia cu paleta fiecare bucata de carne
 
Cum se serveşte?
- se poate servi cu diverse garnituri dupa preferinta
 
Timp aproximativ de preparare:
30 minute
 
De ce recomand această reţetă:
este usor de facut si placuta la gust
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.