Retete > Preparate festive > Ciuperci umplute cu carne de pui
Ciuperci umplute cu carne de pui
Ciuperci umplute cu carne de pui
 
Reţetă publicată de VERGINIA VOICESCU
Argeş Mihaesti
28.06.2011
 
Număr voturi: 57
 
Ingrediente reţetă:
piept pui tocat - 200 gr
1/2 morcov
1 ceapa mica
putin usturoi
1 rosie rasa
sare,piper,busuioc,coriandru
1kg ciuperci proaspete - chapignion
cascaval dupa preferinta
marar
 
Cum se prepară?
Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica. Se toaca usturoiul marunt, mararul. Pieptul, morcovul, ceapa, usturoiul, rosia si condimentele se pun la foc mic intr-o tigaie de teflon cu capac in care se adauga un pic de apa. Se inabuse aprox. 10 minute, iar la sfarsit se adauga mararul. Dupa ce am curatat ciupercutele de coaja si am indepartat coditele, se asaza intr-o tava de cuptor si se umplu cu compozitia. Se baga la cuptor circa 20 min, iar apoi se adauga cascaval ras dupa preferinta.
 
Cum se serveşte?
rece
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ora
 
De ce recomand această reţetă:
Sunt foarte gustoase si usor de preparat.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.