Retete > Preparate festive > RULADA CU FICAT DE PUI
RULADA CU FICAT DE PUI
RULADA CU FICAT DE PUI
 
Reţetă publicată de RAMONA BUDEANU
Suceava SUCEAVA
13.06.2011
 
Număr voturi: 184
 
Ingrediente reţetă:
400G FICAT DE PUI 2 LINGURI DE OREZ 2 CEPE MARI O FELIE DE PAINE INMUIATA PIPER SARE MARAR PATRUNJEL 4 OUA
 
Cum se prepară?
SE SPALA FICATUL, SE LASA LA SCURS, DUPA CARE SE PUNE INTR-O TIGAIE LA CALIT SI SE ADAUGA SI CEAPA TOCATA MARUNT. DUPA CE SE RACESTE UN PIC COMPOZITIA SE DA PRIN MASINA DE TOCAT SAU PRIN ROBOTUL DE BUCARATIE. IN COMPOZITIE SE ADAUGA PAINEA, OREZUL SAREA, PIPERUL, VERDEATA SI GALBENUSURILE DE OU. ALBUSURILE SE BAT SPUMA SI SE ADAUGA PESTE COMPOZITIA DE MAI SUS. TOTUL SE PUNE INTR-O TAVA UNSA SI TAPETATA, SE UNGE CU OU PE DEASUPRA SI SE LASA LA COPT 45 MINUTE.
 
Cum se serveşte?
SE SERVESTE RECE, TAIATA FELII.
 
Timp aproximativ de preparare:
O ORA
 
De ce recomand această reţetă:
E FOARTE SANATOASA SI E UN MOD PLACUT DE A SERVI FICAT DE PUI IN SPECIAL COPIILOR.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.