Retete > Preparate festive > Salata din piept de pui cu prune uscate
Salata din piept de pui cu prune uscate
Salata din piept de pui cu prune uscate
 
Reţetă publicată de Nina Lurci
Vaslui Vaslui
15.07.2011
 
Număr voturi: 214
 
Ingrediente reţetă:
- 2 bucati piept pui fiert, - 100 g prune uscate, - 250 g ananas conservat, - 2 oua fierte, - 100-150 g cascaval tare, - 1 ceapa rosie, - maioneza dupa gust.
 
Cum se prepară?
Ceapa se toaca marunt si se marineaza in suc de lamaie cu un varf de cutit de sare, unul de zahar, o frunza dafin si cateva boabe de piper negru. Pieptul de pui, prunele uscate, albusul de ou si ananasul se taie cubulete. Cascavalul se trece prin razatoare. Se adauga maioneza dupa gust si se amesteca toate ingredientele. Salata se orneaza dupa bunul plac cu maioneza,galbenus de ou trecut prin razatoare, cascaval ras, verdeata si legume.
 
Cum se serveşte?
Se serveste rece, ca aperitiv pentru mesele festive.
 
Timp aproximativ de preparare:
30-45 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Este o retea usor de preparat, delicioasa si aspectuoasa.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.