Retete > Preparate festive > RULADA CU PUI SI CIUPERCI
RULADA CU PUI SI CIUPERCI
RULADA CU PUI SI CIUPERCI
 
Reţetă publicată de STELUTA SEULEANU
Bucureşti BUCURESTI
26.08.2011
 
Număr voturi: 3
 
Ingrediente reţetă:
1 PIEPT DE PUI.2 CEPE.5 CIUPERCI MARI.1/2CESCA MICA ULEI DE MASLINE.6 FOI PLACINTA.50 GR CASCAVAL SAU PARMEZAN.SARE SI PIPER
 
Cum se prepară?
Se iau cepele se taie marunt si se caleste in uleiul de masline,cand ceapa sa calit de adauga si ciupercile tocate nu f marunt ,intre timp se toaca pieptul de pui prin robot sau masina de tocat si se adauga pe foc peste celelalte si se condimenteaza cu sare si piper.A cestea nu trebuie sa se caleasca f bine ptr ca ele vor ajunge in cuptor.Se da de pe foc se iau 3 foi deplacinta se unge cu putin unt se pune 1/2 din compozitie si se intinde pe toata suprafata foi de placinta,se ruleaza si se pune intr o tava la fel unsa cu unt, se mai face inca una la fel si se baga in cuptorul incins apx 30 min, apoi se scot si se presara parmezanul sau cascavalul ras peste rulada calda.Este o mancare f usoara si mai sanatoasa
 
Cum se serveşte?
Se serveste la zile mai festive cum ar fi PASTELE,CRACIUNUL ,ANIVERSARI DAR CHIAR SI IN ZIUA DE DUMINICA,MENTIONEZ CA NU TRE SA FIE SARBATOARE CA SA MANCAM NU?
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ORA
 
De ce recomand această reţetă:
Nu stiu daca e speciala sau ea va deveni ptr ca noi oameni tre sa mancam f sanatos si cat mai natural,iar aceasta reteta de RULADA DE PUI nu cred ca se gateste zilnic ca o supa sau ciorbita etc.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies