Retete > Preparate festive > Cosulete cu ficatei de pui
Cosulete cu ficatei de pui
Cosulete cu ficatei de pui
 
Reţetă publicată de Mihaela Florentina Apostoiu Gurau
Dâmboviţa Targoviste
16.06.2011
 
Număr voturi: 31
 
Ingrediente reţetă:
1 kg ciuperci mari 500 g ficatei de pui 1 ceapa 100g unt 100g cascaval sare,piper 1 legatura patrunjel 500 ml lapte
 
Cum se prepară?
Speli ciupercile si le cureti,indepartandu-le coditele.Speli ficatii in apa rece si ii lasi sa stea 1/4 ora in lapte rece,apoi se fierb. Se curata ceapa.Se toaca marunt piciorusele ciupercilor,ceapa si ficateii fierti si scursi.Calesti putin ceapa,in 50 de g de unt incin,apoi o amesteci cu celelalte ingrediente maruntite,sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie,umpli palariile ciupercilor si le asezi intr-o tava unsa cu unt.Introduci tava in cuptor pentru 10 minute,iar dupa alte 10 minute presari cascaval ras si le mai lasi la cuptor 10 minute.
 
Cum se serveşte?
Servesti cosuletele calde,presarate cu patrunjel verde tocat marunt
 
Timp aproximativ de preparare:
1 h
 
De ce recomand această reţetă:
Este un preparat festiv si rapid
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies