Retete > Preparate festive > Rulouri de pui
Rulouri de pui
Rulouri de pui
 
Reţetă publicată de Lili Butiuc
Constanţa Constanta
17.06.2011
 
Număr voturi: 1463
 
Ingrediente reţetă:
500g piept de pui sare piper macinat faina 20 frunze de salvie 5 felii foarte subtiri de sunca 3 linguri de ulei 5 linguri vin dulce 20 scobitori
 
Cum se prepară?
Pieptul de pui se bate si se taie in 20 de felii subtiri, care se condimenteaza si se dau prin faina. Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se usuce. Feliile de sunca se taie in 4, iar pe fiecare feliuta se pune o bucata de carne si o frunza de salvie si se releaza. Se fixeaza ruloul cu o scobitoare. Se rumenesc in ulei incins, se toarna vinul si se lasa 5-8 minute acoperite.
 
Cum se serveşte?
Se servesc imediat!
 
Timp aproximativ de preparare:
35 de minute
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.