Retete > Preparate festive > Pui umplutu cu ficat
Pui umplutu cu ficat
Pui umplutu cu ficat
 
Reţetă publicată de MIRELA MICLESCU
Prahova URLATI
17.06.2011
 
Număr voturi: 2685
 
Ingrediente reţetă:
1 pui ,
1 punga 500 g de ficat ,
patrunjel,
marar,
1 ou ,
sare si piper dupa gust delikat de care doriti ,
4 sau 5 catei de usturoi daca va place.
 
Cum se prepară?
Fierbem ficatul si il tocam marunt ,il amestecam cu verdeata,condimente si oul.Spalam puiul si il umplem bine cu amestecul de ficat.Putem introduce umplutura si pe sub pielea de la copane .Il coasem frumos si apoi il condimentam . Il dam bine cu delikat apoi il punem pe un capac intors .Sub capac punem o oala cu apa .Dam puiul la cuptor pentru cca 1 ora si jumatate.Pana se coace bine bine.
 
Cum se serveşte?
Se serveste cald alaturi de o salata de care doriti sau de mujdei de usturoi.Este foarte bun si rece .
 
Timp aproximativ de preparare:
180
 
De ce recomand această reţetă:
Este o reteta delicioasa,foarte buna pentru a impresiona invitatii la o masa festiva.Delicioasa pentru ca puiul se face in propria grasime la abur ,nu mai adaugam alt ceva .
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.