Retete > Preparate festive > Aripioarea crocante
Aripioarea crocante
Aripioarea crocante
 
Reţetă publicată de ionela brindusa
Iaşi Iasi
17.06.2011
 
Număr voturi: 938
 
Ingrediente reţetă:
Ingrediente: 10 aripioare de pui 2/3 ceasca pesmet 1 ou 1 linguriţă busuioc uscat 1 ceapa tocata marunt 1/2 linguriţă de sare cu usturoi 1/2 linguriţă boia de ardei 1 lingură de apă
 
Cum se prepară?
Preparare: Într-o pungă de plastic,amesteca pesmetul , sarea cu usturoi, busuiocul, boiaua de ardei şi ceapa. Într-un castron mic bateti ouăle şi apa. Se inmoaie aripile în ou bătut, apoi se pun în pungă şi se agită bine. Se pun aripioarele intr-o tava unsa in prealabil cu ulei Se coc la 220 grade aproximativ 30-35 de minute ,se scot si se aseaza intr-un platou.
 
Cum se serveşte?
Se servec calde , cu felii de cas , rosii si castravetii. POFTA BUNA
 
Timp aproximativ de preparare:
Se coc la 220 grade aproximativ 30-35 de minute
 
De ce recomand această reţetă:
Este o reteta usoara, si se poti servi la orice festivitae,are si un aspect foarte placut,
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.