Retete > Preparate festive > Ciuperci la cuptor cu unt si piept de pui
Ciuperci la cuptor cu unt si piept de pui
Ciuperci la cuptor cu unt si piept de pui
 
Reţetă publicată de Elena Stanescu
Timiş Timisoara
18.06.2011
 
Număr voturi: 297
 
Ingrediente reţetă:
Ingrediente: - 16 ciuperci de cultura medii - o jumatate legatura de marar - 3-4 linguri unt - 150 gr carne de pui prajita si tocata marunt - 100 gr branza de capra de cea mai buna calitate
 
Cum se prepară?
Mod de preparare: Pasul 1. Ciupercile se spala bine, fara a fi udate sub palarii. Se taie coditele, care se usuca, se spala si se toaca marunt. Se amesteca untul cu coditele ciupercilor si carnea de pui prajita si tocata pana se omogenizeaza. Mararul se taie marunt si se adauga la sfarsit, fara a se amesteca prea mult. Pasul 2. Se umplu palariile ciupercilor cu acest amestec si se dau la cuptor. Cand sunt pe jumatate facute, se pune deasupra fiecarei palarii cate o feliuta de branza de capra (eventual dintr-un sortiment cu mucegai). Pasul 3. Se mai dau la cuptor pana se rumenesc bine si branza de capra se topeste de tot. Se servesc calde.
 
Cum se serveşte?
Se servesc calde.
 
Timp aproximativ de preparare:
90
 
De ce recomand această reţetă:
Arata foarte bine si e foarte gustoasa.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.