Retete > Preparate festive > Pulpe inferioare în foietaj
Pulpe inferioare în foietaj
Pulpe inferioare în foietaj
 
 
 
Ingrediente reţetă:
16 pulpe inferioare Deliciosul de Vaslui, 500 g carne tocată de pui Deliciosul de Vaslui, sare, piper, cimbru, 200g caşcaval, 200 g ciuperci tocate mărunt, foietaj, 3 ouă, susan
 
Cum se prepară?
Dezosați pulpele inferioare. Secționați pulpa pe lungime, în partea cea mai apropiată de os. Tăiați de jur împrejur, până la os, deasupra încheieturii. Îndepărtați carnea de pe os cu ajutorul unui cuțit pentru dezosat (cu lamă scurtă și îngustă). Carnea tocată, piperul, sarea, cimbrul, ciupercile şi caşcavalul ras se amestecă. Se face o compoziţie cu care se umplu pulpele inferioare dezosate. După ce au fost umplute se rulează printr-o şuviţă de 1 cm de foietaj după care se ung cu ou bătut şi se presară susan. Se dau la cuptor la foc potrivit. Se scot când au căpătat o culoare arămie.
 
Cum se serveşte?
Se servesc calde, tăiate rondele şi aşezate pe platou.
 
Timp aproximativ de preparare:
90 min
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.