Retete > Preparate festive > Puple de pui umplute cu cartofi bulgaresti
Puple de pui umplute cu cartofi bulgaresti
Puple de pui umplute cu cartofi bulgaresti
 
Reţetă publicată de Daniel Marginean
Cluj Cluj Napoca
19.06.2011
 
Număr voturi: 97
 
Ingrediente reţetă:
2 pulpe de pui intregi ,150 gr ciuperci,100 gr cascaval,sare si piper,2 cartofi mari 2 oua ,2 linguri faina ,patrunjel verde pentru ornat si ulei pentru prajit
 
Cum se prepară?
Pulpele de pui se spala bine ,se scoate osul de jos apoi se bat bine ,se sareaza si se pipereaza ,se pun ciupercile taiate felii si cascavalul ras,se fierb in apa cu putina sare (se leaga cu ata ca sa stea compozitia sa nu se imprastie).apoi se dau prin ou si faina si se prajesc in ulei. Cartofii se fierb in coaja apoi se curata se taie pe lung si se prajesc condimentati cu sare si piper.
 
Cum se serveşte?
Pulpa de pui se aseaza pe farfurie ,invelind o mica parte in folie de aluminiu,cartofii unul peste celalalt,si se orneaza cu patrunjel verde,se serveste cu castraveti murati
 
Timp aproximativ de preparare:
50
 
De ce recomand această reţetă:
Este speciala pentru ca e o reteta fina si se poate servi chiar si la aniversari ,nunti sau botezuri si este facuta cu mult suflet si cu drag
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies