Retete > Preparate festive > Pasta piept pui
Pasta  piept pui
Pasta piept pui
 
Reţetă publicată de Catalina Bulgaru
Vaslui Vaslui
20.06.2011
 
Număr voturi: 760
 
Ingrediente reţetă:
500g piept pui
1 pachet unt
5 oua
8 castraveti la otet(sau murati)
3 ardei gras rosu
3 ardei gras verde
sare
piper
ulei
 
Cum se prepară?
Se fierbe pieptul de pui,separat se fierb si ouale (tari),dupa ce s-au racit se toaca marunt la robot lasand un galbenus fiert pentru a prepara maioneza.Se adauga castravetii tocati marunt( scursi bine de zeama),pachetul de unt ,sarea ,piperul,si maioneza rezultata~3 linguri.Se omogenizeaza bine.
 
Cum se serveşte?
Pe un platou se aseaza intercalat sferturi de ardei rosu si verde pe care le umplem cu compozitia de piept pui ,se orneaza cu frunze de patrunjel si rondele de masline.
 
Timp aproximativ de preparare:
1h
 
De ce recomand această reţetă:
Este usor de preparat ,aspectuoasa si delicioasa.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.