Retete > Diverse > Pui Shanghai
Pui Shanghai
Pui Shanghai
 
Reţetă publicată de anastasia creanga
Bucureşti Bucuresti
20.06.2011
 
Număr voturi: 172
 
Ingrediente reţetă:
1 piept de pui (dezosat si fara piele) 2 oua 1 lingura sos de soia 1 lingura amidon alimentar seminte susan ulei pentru prajit sare si piper pentru gust
 
Cum se prepară?
Se taie pieptul in 2-3 felii subtiri si se bat usor.Intr-un vas se omogenizeaza ouale, se adauga sosul de soia,amidonul, sare si piper.Carnea se pune in acest amestec si se lasa cel putin 30 min.Dupa care se strecoara si se tavaleste prin susan.Feliile se prejesc in ulei pe ambele parti si se scot pe servetel de hartie,pentru a scapa de surplusul de grasime.
 
Cum se serveşte?
Calda sau rece cu salata verde si orez fiert
 
Timp aproximativ de preparare:
40 min
 
De ce recomand această reţetă:
usor de preparat si este o buna alternativa la snitelele din piept de pui
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.