Retete > Diverse > Snitele de pui
Snitele de pui
Snitele de pui
 
Reţetă publicată de Mihaela Ciulei
Vaslui Husi
03.07.2011
 
Număr voturi: 4
 
Ingrediente reţetă:
50 gr unt piept de pui filé 2 oua 20 gr faina 40 gr pesmet sare
 
Cum se prepară?
Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui.Intr-o tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare.Punem faina intr-o farfurie adanca si presaram un pic de sare deasupra.In alta farfurie punem pesmetul .Eu nu am obiceiul sa sarez carnea de pui pt ca mi s-a intamplat sa se separe aluatul de carne si am crezut ca poate fi aceasta cauza.Ramane la aprecierea d-voastra daca sa sarati carnea sau nu.Dam fileurile de piept de pui prin faina,scuturam bine de surplus,apoi il dam prin oul batut,scurgem bine,si in final prin pesmet.Procedam la fel ca celelalte ingrediente,scurgem bine de surplusul de pesmet si asezam carnea in tigaia cu untul topit.Ridicam un pic focul ,si cand s-a prajit pe o parte intoarcem.Scadem din nou focul si asteptam sa se rumeneasca si cealalta parte.Scoatem carnea pe o farfurie cu servetel absorbant si continuam cu restul pieptului de pui.Daca este necesar mai adaugati unt.Se servesc atat reci cat si fierbinti.Pofta buna!
 
Cum se serveşte?
Se poate servi cu piure,orez cu garnitura de legume.
 
Timp aproximativ de preparare:
50 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Deoarece are un gust foarte bun si este usor de facut.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies