Retete > Diverse > SNITEL DE ARDEI COPT CU CARNE DE PUI
SNITEL  DE  ARDEI COPT CU CARNE DE PUI
SNITEL DE ARDEI COPT CU CARNE DE PUI
 
Reţetă publicată de gheorghe elena
Călăraşi Calarasi
14.07.2011
 
Număr voturi: 53
 
Ingrediente reţetă:
10 BUC ARDEI COPT (DE PREFERAT ROSU ,CAPIA),
500 GR CARNE TOCATA DE PUI
5 LINGURI BULION
2 CATEI USTUROI
SARE ,PIPER
 
Cum se prepară?
SE PUNE CARNEA TOCATA LA CALIT PANA SE SCHIMBA UN PIC CULOAREA ,SE ADAUGA USTUROIUL , CONDIMENTELE SI BULIONUL DUPA CARE SE MAI LASA 2 INUTE LA FOC, SE STINGE FOCUL SI SE LASA SA SE RACEASCA CARNEA ,DUPA CE SA RACIT SE UMPLE ARDEII SI SE DA PRIN OU SI FAINA SI SE PUN LA PRAJIT.
 
Cum se serveşte?
DE PREFERAT SE SERVES RECI ARDEII
 
Timp aproximativ de preparare:
30 -40 MINUTE
 
De ce recomand această reţetă:
PT CA ARDEIUL COPT II DA O SAVOARE PLACUTA
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.