Retete > Diverse > Frigărui asortate de pui
Frigărui asortate de pui
Frigărui asortate de pui
 
Reţetă publicată de Macarie Mihai
Alba Alba Iulia
18.06.2011
 
Număr voturi: 5
 
Ingrediente reţetă:
- 300 g piept de pui - 400 g ciuperci champignon de mărime medie - 1 ceapă galbenă mare - 1 ardei roșu mare - țepușe pentru frigărui - sare și piper - puțin ulei de măsline
 
Cum se prepară?
Se curăță ciupercile de coajă și li se înlătură piciorușele. Se taie pieptul de pui în bucățele groase de 1 cm și cu o suprafață egală cu cea a ciupercilor, ardeiul se feliază în fâșii având grijă ca să se păstreze aceeași suprafață. Ceapa se curătă și se taie în bucăti de grosime aproximativ egală cu a bucăților de carne și a ardeiului la un loc. Bucățile de pui, ardei, ceapă ciupercile se înfig pe țepușe. Frigăruile se condimentează cu sare și piper iar opțional se poate picura peste ele și puțin de ulei de măsline. Se pun apoi în tigaia grill anti-aderentă încinsă la foc iute și se lasă acolo vreo 2-3 minute pe fiecare parte.
 
Cum se serveşte?
Frigăruile se servesc calde.
 
Timp aproximativ de preparare:
45 min
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.