Retete > Diverse > PIEPT DE PUI IN ALUAT VIENEZ(10-12 BUC.)
PIEPT DE PUI IN ALUAT VIENEZ(10-12 BUC.)
PIEPT DE PUI IN ALUAT VIENEZ(10-12 BUC.)
 
Reţetă publicată de FLORICA CONSTANTIN
Bucureşti BUCURESTI
19.06.2011
 
Număr voturi: 34
 
Ingrediente reţetă:
1KG. PIEPT DE PUI(CASOLETA)
PESMET
FAINA O CESCUTA
DELIKAT
PIPER
OUA 3-4
 
Cum se prepară?
SE SPALA PIEPTUL DE PUI SI SE TAIE FASII CAT VREM NOI DE LATE,APOI SE BAT PUTIN CU CIOCANUL.INTR-O CRATITA SE PUNE CESCUTA DE FAINA, PESMETUL TOT O CESCUTA,PIPER+DELIKAT DUPA GUST SI APOI OUALE SI SE AMESTECA BINE CU MIXERUL.COMPOZITIA TREBUIE SA IASA CA UN ALUAT PT.PANDISPAN.SE IA FIECARE BUCATA DE PIEPT SI SE TRECE PRIN ALUAT SI SE PUN LA PRAJIT IN ULEI INCINS PANA SE RUMENESC FRUMOS. SE SCOT PE UN PLATOU PE CARE AM PUS SERVETELE DE BUCATARIE CA SA ABSOARBA SURPLUSUL DE ULEI,APOI SE TRANSFERA PE UN PLATOU CURAT.POFTA BUNA!!!
 
Cum se serveşte?
SE SERVESTE CALD IMPREUNA CU GARNITURA DE CARTOFI NATUR SAU PIURE ASEZONAT CU O SALATA DE VARA.
 
Timp aproximativ de preparare:
1 -2 h
 
De ce recomand această reţetă:
ESTE O RETETA FOARTE DELICIOASA PE CARE FAMILIA MEA O ADORA SI USOR DE PREPARAT.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.