Retete > Diverse > Tochitură de pui
Tochitură de pui
Tochitură de pui
 
 
 
Ingrediente reţetă:
700 g pipote Deliciosul de Vaslui, 700 g pulpe de pui dezosate, fără piele Deliciosul de Vaslui, 500g piept de pui Deliciosul de Vaslui, 500 g ficăţei de pui Deliciosul de Vaslui, sare, piper, foi de dafin, cimbru, o ceapă, 200 g ardei gras, 50 g pastă de tomate, usturoi, 8 ouă, brânză telemea.
 
Cum se prepară?
Pipotele se dau într-un clocot, după care se spumează. Când sunt pe jumătate fierte se pun la călit într-un vas în care am pus ceapa, gogoşarii sau ardeiul gras, ulei, pasta de tomate, pulpele şi pieptul tăiate cubuleţe şi condimentele. Din când în când adăugam câte un pahar de apă, lăsând să fiarbă la foc potrivit. Într-o tigaie se călesc ficăţeii de pui şi se încorporează şi ei, continuând fierberea 5 minulte. Când totul este gata se ia vasul de pe foc şi se adaugă usturoiul.
 
Cum se serveşte?
Se serveşte caldă cu mămăliguţă, ou şi brânză telemea rasă pe deasupra.
 
Timp aproximativ de preparare:
60 min
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.