Retete > Pranz
Ciorbă rădăuţeană
Pieptul şi carnea se fierb separat. Când totul a fiert se scot rădăcinile, se strecoară zeama de la carne peste zeama de la rădăcini şi se adaugă oţet după gust. Separat pregătim într-un vas smântâna, gălbenuşurile, făina şi se încorporează bine adăugând câte puţin oţet (pentru a nu se tăia compoziţia). Când zeama de l...
Pagina
LIDOREZ RETETA INVENTATA
Se taie puiul bucatele mici si se caleste in putin ulei.Cand s-a rumenit se adauga orezul congelat si un pahar de 200ml apa.Dupa ce s-a fiert orezul se adauga sosul si se mai lasa putin la foc mic....
Reţetă publicată de Solomon LIDIA - 16.06.2011
Vaslui VASLUI
Număr voturi: 9450
Rulori din piet de pui umlute cu telina si masline
Umplutura: morcovul si telina rase pe razatoarea mica se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt si maslinele rondele. Se sting cu 2 lingurite de vin alb.Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Rulo...
Reţetă publicată de Manole Ioana - 19.06.2011
Bucureşti Bucuresti
Număr voturi: 5855
Aripioare picante cu piure
Amestecam intr-un castron vinul cu mierea,sucul de rosii,uleiul,piper,boia de ardei,sare dupa gust.Punem aripioarele la macerat in amestecul creat si lasam la rece in frigider circa 30 de minute. int...
Reţetă publicată de Aluculesei Dorin - 19.06.2011
Botoşani Botosani
Număr voturi: 5551
Supa de gaina cu taietei
Spalam gaina,o taiem bucati si o punem la fiert in 5 litri de apa,rece cu putina sare,la foc mic.Din cind in cind mai indepartam spuma creata deasupra. In timp ce fierbe carnea,pregatim taieteii.Cern...
Reţetă publicată de Aluculesei Brindusa - 21.06.2011
Botoşani Botosani
Număr voturi: 5528
ciorba radauteana
legumele si carnea se spala ,se curata si se pun intregi la fiert cu apa si un pic de sare .Se scoate spuma si dupa ce au fiert se scot si se taie cubulete mici iar carnea se rupe fasii sau se taie cu...
Reţetă publicată de moscalu laura - 18.06.2011
Botoşani Dorohoi
Număr voturi: 5299
Pui cu orez si ananas
Se amesteca bine zeama din compot cu amidonul alimentar si cu sosul de soia. Se taie carnea de pui fasii si se marineaza in sosul facut . Orezul se fierbe -15 -20 min. Ardeiul iute se taie inele si s...
Reţetă publicată de Stoica Dana - 21.06.2011
Neamţ Piatra Neamt
Număr voturi: 4903
Pui cu legume in vas yena
Se taie feliute subtiri gulia si se aseaza pe fundul unui vas yena, apoi se pun ciupercile si pieptul de pui fript taiat bucatele. Peste ele rastorn punga de legume, adaug prazul taiat julienne si buc...
Reţetă publicată de Zaharia Daniela - 16.06.2011
Bucureşti Bucuresti
Număr voturi: 3889
Snitel de pui cu susan si piure de spanac
Se taie felii pieptul de pui, se bate si se condimenteaza. Ouale se bat spuma cu sare si piper. Fiecare bucata de carne se da prin faina apoi prin ou batut si susan si se prajeste in ulei incins Sepa...
Reţetă publicată de Clepce Eugenia - 18.06.2011
Alba Cugir
Număr voturi: 3749
Pui la gratar cu orez
Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, se fierbe cca 10 minute, se scoate si se lasa la scurs. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins, se adauga orezul spalat si 2 cani de ...
Reţetă publicată de Ionescu Ovidia Mariana - 17.06.2011
Bucureşti Bucuresti
Număr voturi: 3748
Pui manastiresc
Se curata, se spala si se taie carnea de pui in bucati mai mici. Se rumenesc bucatile de pui in unt, se scot si se pun deoparte. In untul ramas se caleste ceapa taiata marunt. Cand a devenit sticloa...
Reţetă publicată de Fedeles Liliana - 17.06.2011
Botoşani Botosani
Număr voturi: 2577
Sarmalute de pui
Spalam si oparim frunzele de vita.Tocam ceapa si o punem la calit in ulei,adaugam orezul peste ceapa sa se caleasca si el si condimentam cu sare,piper,cimbru.Amestecam carnea de pui tocata cu aceasta ...
Reţetă publicată de Flori Dante - 20.06.2011
Hunedoara Lupeni
Număr voturi: 2450
Pui prajit pe cuscus
Se taie piepturile de pui in cate 2 bucati,Se curata si se toaca marunt ceapa.Se curata si se piseaza usturoiul cu iaurt, scortisoara si chimionul se toarna este carne sise amesteca bine.Se acopera ca...
Reţetă publicată de BUTNARU ANDREIA - 17.06.2011
Suceava Vatra dornei
Număr voturi: 2159
Drob din piept si ficat de pui.
Pieptii de pui si ficateii de pui se fierb, apoi se lasa la racit, dupa care se taie cubulete cat mai mici. Ceapa se taie marunt si se caleste usor intr-o lingura de ulei. Se lasa sa se raceasca, dup...
Reţetă publicată de Serafimciuc Claudia Lavinia - 18.06.2011
Vrancea Focsani
Număr voturi: 1964
Pui cu sos alb
Intr-un litru de apa cu sare se fierb prazul, morcovul, frunzele de dafin, boabele de piper. Cnad sunt gata zeama strecurata se toarna in alta oala se adauga pieptul de pui feliat si se fierbe la foc ...
Reţetă publicată de Corcodel Nicoleta Cristina - 17.06.2011
Constanţa Constanta
Număr voturi: 1421
HAMBURGHERI DE PUI CU SOS TOSCAN
MOD DE PREPARARE HAMBURGHERI: - Se toaca marunt carnea de pui impreuna cu ceapa ,se adauga pe rand usturoiul,condimentele ,parmezanul si laptele. - Se framanta bine pentru omogenizare si se lasa in ...
Reţetă publicată de TROFIN GABI-SIMONA - 04.07.2011
Iaşi IASI
Număr voturi: 1111
Musaca de cartofi cu piept de pui
se pune ceapa la calit ,dupa 5 minute se adauga si morcovul razuit,dupa care se da la racit,se adauga carnea de pui data prin masina,2 oua,delicat,piper,mararul si pantrujelul tocat marunt. dupa care...
Reţetă publicată de ignat claudia - 20.06.2011
Bacău Moinesti
Număr voturi: 1072
Ciorba de pui a la grec
Se spala puiul bine, se taie bucati mari si se pune la fiert intr-o oala cu 2.5l apa rece si piperul boabe. Zarzavaturile (exceptand 1 morcov) se taie bucati mari si se pun si ele la fiert cu puiul. S...
Reţetă publicată de chiforescu brandusa - 22.06.2011
Suceava Vatra dornei
Număr voturi: 915
Piept de pui cu garnitura de rosii si struguri
Mai intii de toate vom pregati cosuletul in care vom servi garnitura . Ne alegem un bol de care marime dorim ,decupam foile de placinta dupa marimea bolului.Astfel patratul ,obtinut din decuparea f...
Reţetă publicată de aneta frunza - 21.06.2011
Braşov Brasov
Număr voturi: 796
ciulama cu piept de pui
se taie pieptul de pui bucatele se caleste in untul topit, se adauga 100 ml apa, se fierbe circa 10 min,se adauga smantana si condimentele se lasa la foc mic 5 min si se presoara mararul maruntit....
Reţetă publicată de SPRANCEANA DANA-RAMONA - 21.06.2011
Vaslui VASLUI
Număr voturi: 656
Piept de pui impletit cu bacon
*Condimentam pieptul de pui.Eu am avut felii mai mici de bacon si atunci am taiat baghete pieptul de pui.Asezam 5-6 felii de bacon si punem bucata de pui peste si incepem sa impletim baconul. Asezam ...
Reţetă publicată de Cretu veronica - 21.06.2011
Timiş Timisoara
Număr voturi: 650
Pagina


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.