Retete > Pranz
Ciorbă rădăuţeană
Pieptul şi carnea se fierb separat. Când totul a fiert se scot rădăcinile, se strecoară zeama de la carne peste zeama de la rădăcini şi se adaugă oţet după gust. Separat pregătim într-un vas smântâna, gălbenuşurile, făina şi se încorporează bine adăugând câte puţin oţet (pentru a nu se tăia compoziţia). Când zeama de l...
Pagina
Carne de pui in zeama de usturoi
Mod de preparare: Carnea de pui se pune la fript intr-o tigaie cu ulei. Se condimenteaza cu condiment de pui si se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste. Intre timp usturoiul se curata, se da pe...
Reţetă publicată de Stanescu Elena - 31.07.2011
Timiş Timisoara
Număr voturi: 121
Snitele din piept de pui cu cartofi prajiti
Mod de preparare: Se taie pieptul de pui si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu mustarul, sarea si piperul. Se adauga faina cat sa iasa ca o smantana mai groasa. Se dau bucatile de pi...
Reţetă publicată de David Silvia - 01.08.2011
Dolj Argetoaia
Număr voturi: 119
Pui crocant
Pieptul de pui se spala, se taie in bucati potrivite, se condimenteaza... Fiecare bucatica de carne se da prin faina, prin ou si apoi prin fulgii de porumb zdrobiti in prealabil...Se prajesc in ulei i...
Reţetă publicată de Dragomir Corina - 21.08.2011
Bucureşti Bucuresti
Număr voturi: 105
Pui cu smantana
Pieptul de pui se taie fasii.Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se caleste ceapa si usturoiul si cand devin aurii se adauga pieptul de pui. La final se aduga smantana, sarea, piperul ...
Reţetă publicată de Diaconu Valerica - 28.07.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 100
LASAGNE CU CARNE DE PUI
SE CALESTE CEAPA, SE ADAUGA CARNEA SI SE LASA 5-6 MIN. SE ADAUGA APA, BULIONUL, SARE, PIPER, BOIA DULCE, CIMBRUL, MUSTARUL SI SE MAI FIERBE COMPOZITIA INCA 10 MIN. DIN FAINA, APA/LAPTE SI SMANTANA SE...
Reţetă publicată de budeanu constantin - 13.06.2011
Suceava Suceava
Număr voturi: 97
Bors de pasare
speli carnea si legumele; pui carnea la fiert in oala in care ai pus apa 2/3 si putina sare; spumezi cand incepe sa fiarba; dupa ce a inceput sa fiarba bine, dai focul mic si incepi sa pui legumele. i...
Reţetă publicată de Pintilie Luminita - 21.07.2011
Bucureşti Bucuresti
Număr voturi: 91
Mazare cu pulpe
Punem pulpele la prajit in ulei incins, dupa ce le-am condimentat cu sare si piper (cam 30 de minute) In timp ce prajim pulpele, tocam ceapa, ardeiul si morcovii si le pumen intr-un alt vas cu u...
Reţetă publicată de elvira panaghie - 23.06.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 80
Tocanita de pui cu sos de oregano
1. Se spala pieptul de pui si se taie bucati, care se inabusa cca 10min in uleiul de masline turnand cate putina apa 2. Intre timp se curata legumele si se spala. Se oparesc si se decojesc rosiile. S...
Reţetă publicată de Dascalescu Ionut - 13.08.2011
Bacău Bacau
Număr voturi: 79
pulpe cu cartofi si morcovi la cuptor cu convectie
spal bine pulpele curat morcovii si ii tai rondele curat cartofii si ii tai cuburi toate le amestec intr-un bol mare , presar condimentul din plic , le las 15 min la macerat , le pun in punga , inc...
Reţetă publicată de zaha ioan marius - 25.08.2011
Maramureş Baia mare
Număr voturi: 77
Pulpe cu miere,usturoi si ghimbir
Se rade ghimbirul si usturoiul. Intr-un bol se pune supa de pui,usturoiul,ghimbirul, mierea si sosul de soia. Se amesteca si cand s-a topit mierea se adauga si pulpitele de pui. Se lasa la marinat ...
Reţetă publicată de ciocalau adina - 28.08.2011
Harghita M-Ciuc
Număr voturi: 74
Pulpe de pui cu cartofi natur
Saram si piperam bine pulpele. Incingem uleiul in tigaie si asezam pulpele una langa alta. Turnam peste un pahar de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand apa scade mai adaugam un pahar cu...
Reţetă publicată de secan costel - 25.08.2011
Galaţi Galati
Număr voturi: 69
mancare de mazare cu pui
Preparare Am taiat pulpele dezosate in 2-3 bucati. Le-am pus in putin ulei (2-3 linguri), le-am condimentat cu sare si piper, am picurat putina apa si am lasat pe foc mediu la inabusit, cu capac. Can...
Reţetă publicată de dumitrache tania emilia - 27.08.2011
Prahova Ploiesti
Număr voturi: 68
Copanele super crocante
Copanelele de pui se spala, se sterg cu hartie de prosop si se dau prin mustarul amestecat cu pesmetul.Se pune uleiul intr-o tigaie mai mare iar cand este incins,se pun copanele la prajit,toate o data...
Reţetă publicată de Petre Mihaela - 21.06.2011
Argeş Pitesti
Număr voturi: 68
Friptură de pui cu cuşcuş şi salată verde
Carnea se porţionează. Se face un amestec din sare, boia şi piper şi se asezonează bucăţile de carne de seara. Se păstrează la rece. A doua zi se unge o tavă cu unsoare sau ulei, se aşază ...
Reţetă publicată de Damian-Fekete Adelina - 04.08.2011
Alba Sebes
Număr voturi: 68
Cordon Bleu
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor,cu ciocanul de snitele,apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandwich-uri din doua felii cu carne iar l...
Reţetă publicată de coseru bota ramona cristina - 29.07.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 64
Rulou cu pui
Pieptul de pui si muschiul de vită sau porc se feliaza si se bat. Se suprapun pe jumatate si se aşază deasupra ciupercile, sarea, piperul si gogosarii. Se ruleaza si se aşază în tavă. Se strope...
Reţetă publicată de Fratila Emilia - 19.06.2011
Gorj Targu Jiu
Număr voturi: 63
Piept de pui cu susan si taitei din orez
1.Pieptul de pui spalat si zvantat se taie fasii subtiri apoi se marineaza ,cateva ore la rece,cu cele doua linguri de sos de soia,sosul Worcester,sare,un praf de cilli,ghimbirul ras. 2.Se taie ardei...
Reţetă publicată de Ursan Anisoara - 21.06.2011
Constanţa Cernavoda
Număr voturi: 60
ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL
SPALATI ARIPIOARELE SI LE TAMPONATI CU UN PROSOP . LE PRESARATI CU SARE SI PIPER .DATI CASCAVALUL PE RAZATOARE SI-L AMESTECATI CU PESMET SI BOIA .TRECETI ARIPIOARELE PE RAND PRIN FAINA, OU BATUT SI AM...
Reţetă publicată de DUMITRACHE TEODORA PAULA - 20.07.2011
Timiş TIMISOARA
Număr voturi: 59
SNITEL DE PUI CU PIURE
Se curata si se taie cartofii cuburi, si se pun sa fiarba in apa. Cat timp fierb cartofii, se bate carnea, apoi se presara cu condimente si piper, apoi, se tavaleste prin faina pe ambele parti, apoi...
Reţetă publicată de Berechet Gabriela - 16.06.2011
Galaţi Galati
Număr voturi: 54
mancare de fasole pastai cu carne de pui
Se rad radacinoasele (morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina) prin razatoarea mica. Se taie marunt ceapa. Se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui si cu o cana de apa, cca 15 minute. Se curata f...
Reţetă publicată de moraru valerica - 03.08.2011
Bucureşti Bucuresti
Număr voturi: 50
Pagina


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.