Retete > Pranz
Ciorbă rădăuţeană
Pieptul şi carnea se fierb separat. Când totul a fiert se scot rădăcinile, se strecoară zeama de la carne peste zeama de la rădăcini şi se adaugă oţet după gust. Separat pregătim într-un vas smântâna, gălbenuşurile, făina şi se încorporează bine adăugând câte puţin oţet (pentru a nu se tăia compoziţia). Când zeama de l...
Pagina
Tocanita de pui cu broccoli
Pieptul de pui se taie fasii iar firele de praz,broccoli, ardeiul gras si ceapa se vor taia rondele. Pieptul de pui impreuna cu ceapa se vor cali in ulei iar pe parcurs se vor pune si celelalte ingre...
Reţetă publicată de scintei corina - 27.06.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 49
Pui Chinezesc
Pulpele de pui se taie în feliuţe subţiri (preferabil să fie semicongelate pentru a se tăia mai uşor). Ardeii, ceapa şi morcovii se taie la rândul lor, în felii subţiri. Toate ingredientele...
Reţetă publicată de Petran Slobodanca - 15.06.2011
Timiş Timişoara
Număr voturi: 48
Pui cu legume
Ingrediente: Carne de pui ,2 cepe ,6-7 catei usturoi ,un pahar vin alb ,3-4 linguri ulei masline 300 gr ciuperci, un pic de unt , pasta de tomate, pastai verzi,, porumb sare, piper Mod de pre...
Reţetă publicată de simion lidia - 24.06.2011
Tulcea Tulcea
Număr voturi: 46
Deliciosul de Vaslui cu legume, in vasul de lut
1. Se spală puiul și legumele. Apoi se curăță legumele și se taie(după preferință),în rondele, cubulețe sau julien. 2. La baza vasului de lut se așează un strat de rondele de roșii, iar...
Reţetă publicată de Brasoveanu Ovidiu - 12.08.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 43
Pui cu smantana si ciuperci
Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul si cand devin aurii se adauga pulpele de pui dezosate . Dupa ce sunt calite se adauga putina apa si se lasa sa fiarba la foc mic 20 min.Dupa ce s-au fiert s...
Reţetă publicată de duca carmen - 22.08.2011
Sibiu Selimbar
Număr voturi: 43
Ciorba de perisoare din piept de pui
Tehnica prepararii: Ceapa se curata, se spala, se taie si se pune la calit intr-o oala mare. Peste ea se adauga morcovul si telina rasa, ardeiul, rosia si se continua calirea inca 15 min. la foc mic. ...
Reţetă publicată de berzantu alina - 16.06.2011
Bacău Bacau
Număr voturi: 42
Papricaş Ardelenesc
Tranşam puiul,se pune la incins uleiul se taie ceapa marunt, se pune la calit impreuna cu usturoiul taiat marunt. Dupa ce sunt calite jumatate se adauga si ardeiul iar dupa acea se adauga carnea si ...
Reţetă publicată de Florea Artinie - 18.06.2011
Mureş TG.Mureş
Număr voturi: 40
Şaorma de casă
Curăţăm cartoful, îl tăiem pai şi îl prăjim în ulei încins. Separat facem puţină maioneză dintr-un gălbenuş. Avem nevoie de 2 linguri de maioneză pe care le vom amesteca cu o lingură ...
Reţetă publicată de Roman Anca Marcela - 16.08.2011
Sibiu Sibiu
Număr voturi: 39
Piept de pui cu orez
Pieptul de pui se spala bine dupa care se taie cubulete si se rumeneste usor pe ambele parti intr-o tigaie . Separat se caleste ceapa pana devine aurie dupa care se adauga porumbul, mazarea verde si o...
Reţetă publicată de duca horea - 25.08.2011
Sibiu Selimbar
Număr voturi: 39
Carne de pui cu smantana si ceapa
Cureti si tai ceapa bucati de 1-2 cm ceapa din jumatate de cantitatea de ceapa. Deasupra cepei asezi fiecare bucata de carne intinsa putin cu ciocanul de snitele. Le acoperi cu restul de ceapa si ...
Reţetă publicată de Ionascu Emanuel - 25.07.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 36
Tocanita de pui cu ceapa
-Se pune pe foc o cratita in care se adauga cele 2 linguri de ulei. Dupa ce se incinge uleiul se adauga copanele de aripi de pui care vor fi prajite putin pana capata o culoare aurie. Apoi se adauga o...
Reţetă publicată de Iacomi Gina - 11.06.2011
Vaslui Barlad
Număr voturi: 34
Piept de pui umplut
Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert(eu i-am pus la steamer).Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu ulei de masline 2-3 lg si se condimenteaza cu un amestec din sare ,pip...
Reţetă publicată de Carp Elena Loredana - 21.06.2011
Vaslui Barlad
Număr voturi: 33
Sniţel din piept de pui
Se taie pieptul de pui felii si se bate cu ciocanul. Intr-un bol se bat ouale si se amesteca cu sarea si piperul. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul. Pieptul de pui feliat se trece prin faina ,apoi...
Reţetă publicată de frunza mihaela - 04.07.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 30
Pârjoluţe
Intr-un bol se pune carnea tocata,se amesteca cu cartoful si morcovul ras pe razatoare,oul,condimentul,mararul si patrunjelul tocat marunt. Se fac parjolute de diferite forme(rotunde sau ovale) si pr...
Reţetă publicată de Frunza Daniel - 04.07.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 29
dovlecei umpluti
-Se taie dovleceii pe lung , se curata cu o lingura pana capata aspect de barcuta si se aseaza intr-o tava. -Se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata... se codimenteaza du...
Reţetă publicată de Oprea Lucica - 05.08.2011
Bucureşti Bucuresti
Număr voturi: 29
Salata de vara cu pui
Mod de preparare: Se amesteca intr-un bol mazarea fina, scursa bine, porumbul, fasolea boabe fiarta, rosiile taiate cubulete, castravetii dati prin razatoarea mare, usturoiul, dat si el prin razato...
Reţetă publicată de DANIEL POP - 24.06.2011
Mureş Tg-Mures
Număr voturi: 27
Supa-crema pui
1. Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le la fiert 50 minute. 2. Restul de piept de pui prajeste-l in 50 gr unt apoi pastrea...
Reţetă publicată de Dachman Laura - 05.08.2011
Satu Mare Satu Mare
Număr voturi: 26
Piept de pui la cuptor
Pieptul de pui l-am taiat cubulete (nici foarte mici dar nici foarte mari ca sa se patrunda bine), cartofii i-am curatat si i-am taiat in 4. Am luat un vas termorezisten am pus in el ulei si am adauga...
Reţetă publicată de Nicoleta Popa - 15.08.2011
Arad Sebis
Număr voturi: 25
PUI PE STICLA CU LEGUME GRATINATE
- se incalzeste cuptorul -puiul se spala,se condimenteaza,se unge cu ulei de masline si se rage pe o sticla de 500 ml (din sticla!) umpluta cu apa - se aseaza sticla intr-un vas de jena cu apa si ...
Reţetă publicată de SASARMAN AMALIA-CARMEN - 03.07.2011
Cluj CLUJ-NAPOCA
Număr voturi: 21
Chec aperitiv cu piept de pui
Se trece pipetul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in lapte si stoarse bine.Se adauga usturoiul pisat,ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si ouale.Se ...
Reţetă publicată de martuneac oana cristina - 20.06.2011
Suceava Suceava
Număr voturi: 19
Pagina


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.