Retete > Preparate festive
Pulpe inferioare în foietaj
Dezosați pulpele inferioare. Secționați pulpa pe lungime, în partea cea mai apropiată de os. Tăiați de jur împrejur, până la os, deasupra încheieturii. Îndepărtați carnea de pe os cu ajutorul unui cuțit pentru dezosat (cu lamă scurtă și îngustă). Carnea tocată, piperul, sarea, cimbrul, ciupercile şi caşcavalul ras se ameste...
Pagina
Rulada de pui intreg dezosat
Se zdrobeste usturoiul, se amesteca cu putina sare si piper, apoi se adauga lingura de ulei de masline. Ardeii capia copti, curatati de coaja, cotor si seminte, se condimenteaza cu acest amestec si se...
Reţetă publicată de Liliana Laura Laurentiu - 22.06.2011
Timiş Ghiroda
Număr voturi: 9843
File de pui invelit in kaiser
Pieptul de pui se portioneaza ca pe niste snitele mici, se bate cu ciocanul si se da fiecare bucata prin amestecul de sare, rozmarin si paprika. Kaiserul se feliaza cat mai subtire posibil pe lung...
Reţetă publicată de Durican Oana - 16.06.2011
Neamţ Piatra Neamt
Număr voturi: 4511
piept de pui cu ananas
- se ia pieptul de pui , se spala si se taie ca pentru snitel - se pune in tigaia de teflon bucatile taiate de piept de pui, una langa alta si se adauga foarte putina apa si se da la foc potrivit ( t...
Reţetă publicată de ursan mihaela - 26.06.2011
Argeş Pitesti
Număr voturi: 3749
Pui umplut cu clatite si carnati
Ingrediente: Puiul se spala si se curata bine, apoi, cu grija si cu un cutitas, incercati sa desprindeti pielea de pe carne si oase. Dureaza cca 20 de minute aceasta operatiune, aveti grija sa ...
Reţetă publicată de TOMA LIANA - 20.06.2011
Timiş TIMISOARA
Număr voturi: 3746
pulpe de pui umplute
Se spala bine pulpele de pui. Apoi se cresteaza cu cutitul si se introduc maslinele si bucatele de castravete murat. Se pun peste condimente si piper si se introduc la cuptor....
Reţetă publicată de nita alexandra cristina - 22.06.2011
Constanţa Constanta
Număr voturi: 3733
Pui umplutu cu ficat
Fierbem ficatul si il tocam marunt ,il amestecam cu verdeata,condimente si oul.Spalam puiul si il umplem bine cu amestecul de ficat.Putem introduce umplutura si pe sub pielea de la copane .Il coasem f...
Reţetă publicată de MICLESCU MIRELA - 17.06.2011
Prahova URLATI
Număr voturi: 2685
Rulouri de pui
Pieptul de pui se bate si se taie in 20 de felii subtiri, care se condimenteaza si se dau prin faina. Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se usuce. Feliile de sunca se taie in 4, iar pe fi...
Reţetă publicată de Butiuc Lili - 17.06.2011
Constanţa Constanta
Număr voturi: 1463
Aripioarea crocante
Preparare: Într-o pungă de plastic,amesteca pesmetul , sarea cu usturoi, busuiocul, boiaua de ardei şi ceapa. Într-un castron mic bateti ouăle şi apa. Se inmoaie aripile în ou bătut, ...
Reţetă publicată de brindusa ionela - 17.06.2011
Iaşi Iasi
Număr voturi: 938
Pasta piept pui
Se fierbe pieptul de pui,separat se fierb si ouale (tari),dupa ce s-au racit se toaca marunt la robot lasand un galbenus fiert pentru a prepara maioneza.Se adauga castravetii tocati marunt( scursi bin...
Reţetă publicată de Bulgaru Catalina - 20.06.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 760
Pui cu portocale si ananas
Se spala puiul bine. Se prepara o marinata din sucul si pulpa de la o portocala, uleiul de masline, scortisoara, boia, jumatate din sucul de ananas, sare si piper, dupa gust.Se unge puiul foarte bine ...
Reţetă publicată de Placinta Oana - 23.06.2011
Suceava Suceava
Număr voturi: 620
pui bronzat
se spala puiul bine se condimenteaza ,si se pune pe vasul special de facut pui (nu stiu cum se numeste dar am unul din ceramica care la baza e ca o farfurie adanca si de aceea am profitat si am pus s...
Reţetă publicată de stefanescu eugenia - 22.06.2011
Bucureşti Sector 1
Număr voturi: 370
Ciuperci umplute cu piept de pui
Se curăţă ciupercile de pieliţă şi se îndepartează picioruşele, după care se spală şi se pun într-un castron cu apă călduţă şi puţin oţet pentru a nu oxida. Pieptul de pui, picioru...
Reţetă publicată de Pintilie Ecaterina - 12.06.2011
Vaslui Bârlad
Număr voturi: 343
Pui cu garnitura de mici !
Se ia o gasca de prieteni buni, dornici de distractie. Se incinge un gratar minunat. Se iau aripioarele de pui, pieptul dezosat de la deliciosul de vaslui se condimenteaza bine dupa gust si se pun pe ...
Reţetă publicată de Mihai Taran - 22.06.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 327
Aperitiv de pui cu aspect de tort
Blatul: Peste o bucăţică de drojdie se pune într-un castronel un pic de zahăr (cam jumătate de linguriţă). Când se moaie, se pune o lingură cu apă şi una cu făină şi se amestecă bine. ...
Reţetă publicată de Sprînceană Tiberiu - 23.07.2011
Neamţ Bicaz
Număr voturi: 311
Ciuperci la cuptor cu unt si piept de pui
Mod de preparare: Pasul 1. Ciupercile se spala bine, fara a fi udate sub palarii. Se taie coditele, care se usuca, se spala si se toaca marunt. Se amesteca untul cu coditele ciupercilor si carnea de ...
Reţetă publicată de Stanescu Elena - 18.06.2011
Timiş Timisoara
Număr voturi: 297
Salata din piept de pui cu prune uscate
Ceapa se toaca marunt si se marineaza in suc de lamaie cu un varf de cutit de sare, unul de zahar, o frunza dafin si cateva boabe de piper negru. Pieptul de pui, prunele uscate, albusul de ou si anan...
Reţetă publicată de Lurci Nina - 15.07.2011
Vaslui Vaslui
Număr voturi: 214
Pui umplut la cuptor
Puiul il spalam bine si il golim de organe. Din ficatei si ciuperci care se taie bucatele mai mici se face o pasta cu pesmetul, ceapa tocata, oul si condimentele, cu care se umple puiul, care apoi se ...
Reţetă publicată de Iovicici Marinela - 11.07.2011
Timiş Timisoara
Număr voturi: 185
RULADA CU FICAT DE PUI
SE SPALA FICATUL, SE LASA LA SCURS, DUPA CARE SE PUNE INTR-O TIGAIE LA CALIT SI SE ADAUGA SI CEAPA TOCATA MARUNT. DUPA CE SE RACESTE UN PIC COMPOZITIA SE DA PRIN MASINA DE TOCAT SAU PRIN ROBOTUL DE B...
Reţetă publicată de BUDEANU RAMONA - 13.06.2011
Suceava SUCEAVA
Număr voturi: 184
Placinta cu carne de pui si spanac
Se fierbe carnea de pui si apoi se desprinde de pe oase, se indeparteaza pielea si se toaca. Se amesteca spanacul cu ouale, ricotta, carnea si condimentele. Se unge tava cu unt sau cu ulei si se a...
Reţetă publicată de Babusi Mariana Madalina - 17.06.2011
Argeş Pitesti
Număr voturi: 158
Pui la capac
Se spala puiul ,de condimenteaza dim balsug si apoi se aseaza pe un capac intors deaupra unei oale cu apa.Introducem puiul in cuptor pentru cca 1 ora si jumatate .Il intoarcem de 2 ori pentru a se fac...
Reţetă publicată de MICLESCU Mariana - 21.06.2011
Prahova URLATI
Număr voturi: 105
Pagina


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.